Et ambalaj etiketleri

Ürün güvenliği et paketleme endüstrisinde çok önemlidir; tüketiciler yiyeceklerinin herhangi bir düzenleme standardını karşıladığına ve tüketmeleri için güvenli olduklarına dair garantili güvence isterler.
Bunu uygulamak için birçok ülkedeki federal yasalar, domuz eti, sığır eti ve kümes hayvanı ürün işlemesini düzenler çünkü ürünlerin tüm üretim süreci boyunca bitmiş ürünler aşamasına kadar nerede olduğunu takip etme süreçleri için zorunludur.

Faydalar
  • Gıda temasına uygun sertifikalı
  • Dayanıklılık
  • Yüksek ve düşük sıcaklıklara direnç
ARMOR-IIMAK

Et paketleme etiketi zorluklarınızı çözüyoruz

Sonuç olarak, herhangi bir ürünü aşağıdakilerle açıkça etiketlemeniz gerekir:

  • Parti kodları veya muayene numaraları – Ürünün tüketim için güvenli olduğundan veya bir ürün geri çağırma durumunda takip edilebildiğinden emin olmak için ürünün kontrol edildiğinden emin olun.
  • Güvenli kullanım talimatları – Ürün çiğ ise veya “yemeye hazır” değilse bu gıda kaynaklı hastalıkların önlenmesine yardımcı olacaktır.
  • Barkodlar
  • Ürün ağırlığı veya miktarı – Tüketiciye paket içeriğine ne kadar ürünün dâhil olduğunu göstermek için
  • Karkas takibi
  • Son kullanma tarihleri veya dondurma tarihleri – Tüketicinin ürünü tüketim için artık güvenli hale gelmeden önce kullanmasını sağlamak ve bozulmuş üründen kaynaklanan hastalıkları önlemek

Etiketlerinize ekleyebileceğiniz ek bilgi türleri otla beslenen, % 100 sığır eti, tamamen sığır eti, % 100 doğal veya koruyucu içermeyen şeklindedir.

Üretim sürecinde etiketlemenin birçok aşaması ve verimli süreçleri sürdürürken dolaylı gıda ile temas için herhangi bir kanun gerekliliğine uymanız gereken farklı etiket gereksinimleri veya türleri olduğu için ürünlerinizi etiketlemek zor olabilir.
Karşılaşabileceğiniz etiket zorlukları ve gereklilikler şunlardır:

  • Sıcak ve soğuk sıcaklıklara karşı dayanıklılık – Etin depolanması şekilleri sıcaklık açısından değişebilir
  • Tekrarlanan elleçleme dayanıklılığı – Tesiste elleçleme işlemleri ve tüketici kullanımı
  • Sıvıya maruz kalmaya karşı dayanıklılık – Çiğ ürün ambalajı veya karkaslar

Yönetmelik

  • FDA
  • Dolaylı gıda teması
  • USDA’nın Gıda Güvenliği ve Denetim Hizmeti

Bu uygulama için neden termal transfer teknolojisi kullanılıyor?

Et paketleme etiketlemesi için termal transfer teknolojisi

Dolaylı gıda teması standartlarını karşılayan dayanıklı bir termal transfer ribonuna ihtiyacınız varsa doğru çözümü zaten buldunuz. Termal transfer şerit ribon teknolojisi özel etiket zorluklarınıza ve gereksinimlerinize dayanabilecek ilgili bilgileri etiket stokuna yazdırmak için kullanılan balmumu reçinesi ve reçine şeritleri ile et etiketleme sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır.

Bu uygulama için aşağıda belirtilen ürünleri önermekteyiz:

Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Temsilcilerimizden biriyle iletişime geçmekten çekinmeyin
Contact us

Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Temsilcilerimizden biriyle iletişime geçmekten çekinmeyin
Contact us
0 dosyaları zip'e eklendi